ליקרים בהכנה עצמית, כולם פרי המצאה שלי
וגם המרכיבים משתנים מפעם לפעם כדי לתת לכם את המוצר הטוב ביותר,
יש ליקרים שאני מכין לפי העונה: ליקר פיטנגו בעונת הפיטנגו מהעץ שגדל אצלי בבוסתן,
וליקר פינה קולדה בעונת הפסיפלורה (והנה גיליתי לכם אחד המרכיבים...)
כל הליקרים שהם על בסיס חלב רצוי לשמור בקירור אף על פי שהוודקה היא החומר המשמר שלהם.
נכון להיום אלו הם הליקרים:
ליקר ריבת חלב (הליקר שאני רץ איתו כבר 5 שנים),
ליקר שוקולד,
ליקר נוטלה,
ליקר קפה לאטה,
ליקר פינה קולדה,
ליקר חמאת בוטנים,
ליקר פיטנגו (מסונן או לא מסונן),
ליקר שוקולד לבן.
יש אזהרה על כל בקבוק שהוא יותר טעים מאייריש קרים....